3C Veckobrev 38

Hej!
Den här veckan har vi både haft Skoljoggen då vi tillsammans gick/sprang 63 varv d.v.s. 63 kilometer och Höstvandring. På Naturskolan gick vi på promenad och tittade på svampar, löv och pratade om hösten, grillade och lekte inte nudda mark. Vi fortsätter med vikingatiden och världsdelar på SO och kommer att arbeta mer och mer

Arbete med drama och dans.

ämnesövergripande. Dansen har också kommit igång och det är jätte kul. Därför blir det en del nya och olika gruppkonstellationer. Den här veckan hade vi några kompisar från3B hos oss på svenskan och började arbeta med drama. Det kommer vi fortsätta  med varannan torsdag.

Natt och dag, svampar, fallna löv och grillkorv.

Det blir bara svenskaläxa i läsförståelse boken sidor 6 och 7. Matteläxan kommer i slutet av nästa vecka. Tider på individuell utvecklingssamtal kommer ni att kunna boka på bokautvecklingssamtal.se. Mer information kommer på mejl.

På måndag är det friluftsliv! Då går vi tillsammans till Johan, idrotts läraren,  i Rävsta och har aktiviteter. Idrotten på tisdag flyttas till måndag så det blir ingen idrott förrän på fredag.

Trevlig Helg

Soheyla