3C Vekobrev inför v.50

Hej på er alla!

Äntligen ett riktigt veckobrev! Vi har haft ganska flexibelt den här veckan p g a att Lucia tåget kommer att gå snart 🙂 Vi har fortsatt arbetat i matteboken som planerat och är klar med kapitel 2 och har funderingar på att köra prov 2 innan Jul så det är klart!Svenskan har också följts i böckerna och vi har haft även muntliga diskussioner både i grupp och individuellt. Vi har också fortsatt med vårt samarbete i alla treor och haft bra diskussioner medan elever från de tre grupper tillsammans samlats runt ”eldstaden” Mandalas och chattat lite om allt mögligt samt diskuterat vänskap.

2:a och sista simtillfället är också genomfört och det har gått bra! Vi kommer att prata om resultatet i början på nästa termin.

På måndag den 11/12 är det sista tillfället med naturskolan för den här terminen och handlar om teknik och som äger rum i Märsta konsthallen. Vi kommer att åka buss från skolan 8:15 och jag skulle önska att alla är på plats ca.8:00. Vid eventuella frånvaro var vänlig registrera på Dexter innan den tiden på måndag! Om ni vill lämna ert barn i Märsta var vänlig meddela det till mig per mejl.

Vi får lunch på plats och dagen slutar 13:30. Ni får gärna skicka med någon frukt och vatten om ert barn så önskar.

Lucia den 13/12. Önskar er en mycket trevlig helg och första advent.

Soheyla Shoravi