3C veckobrev v.22

Hej!

på grund av teknisk fel har det inte gått att se nationella provresultatet för år 3 på Dexter. Vi  avvaktar och ser om problemet åtgärdas i helgen. Ni är välkomnaa på öppethhus måndagen den 4/6 mellan 14-15:30.

Det går inte heller skicka mejl till er på grund annat fel och därför kommunicrar vi genom bloggen och infogar kopia av brev från idrottslärare! Vänligen kontakta varandra för att skicka vidare informationen nedan!

Idrottsdag för 1:or och 3:or
den 5 juni är det dags för en idrottsdag med friidrott som tema. Vi kommer att hålla till vid Gamla IP (bredvid OKQ8), dit barnen går tillsammans med sina klassföreståndare. Lunch kommer att serveras på Gamla IP i form av hamburgare med bröd och Festis. Barnen ska ha med sig vattenflaska samt gärna någon frukt att ta som
ett mellanmål under förmiddagen.
Eleverna kommer att bli indelade i grupper, där vi blandar åldrar och klasser och i dessa grupper kommer de att få prova på olika idrottsgrenar.
Idrottsdagen avslutas sedan med att alla som vill vara med och springa stafett får göra det, inför en hänförd publik. Efter detta går samtliga klasser tillbaka till skolan där fritids tar vid för de som går där. Vi räknar med att vara tillbaka på skolan strax efter kl.13:00.
Kläder efter väder gäller och glöm inte vattenflaskan!

Ha en trevlig helg!

Jocke & Soheyla