3C Veckobrev inför v.51

Hej!

Snart är vi vid slutstationen för den här terminen. En termin full av utmaningar, roligheter och tråkigheter, precis som det ska vara. Så länge vi ser våra barn växer och blir klokare så är jag nöjd i alla fall 🙂

Vi välkomnar också Joakim som är med oss och är känd för er sedan ”gammalt” 🙂 och kommer att fortsätta med klassen även nästa termin.

Den här veckan var det Lucia som var helt fantastiskt att få ta del av. Alla barn som var i tåget och utanför visade på stort engagemang  och uthållighet. Ett minne för livet både för oss vuxna och barnen själva. I vår klass har det varit full rulle med både det ena och det andra under resterande dagar i veckan. Vi har haft tre prov och samtidigt haft Julmysigt, vilket har behövts till största grad! Martin Från Naturskolan hälsade på oss i torsdags och knöt ihop de senaste två årens praktiska och fantastiska satsning på NO och SO ämnen genom att återkoppla till alla fyra äventyr, rymden, vårvandring, höstvandring och kretslopp. Han var mycket imponerad av klassens kunskapsnivå och nyfikenhet! 

på onsdagen den 20/12-2017 är det avslutning för den här terminen som äger rum kl.17:30-18:30 enligt tradition. En separat inbjudan skickas per mejl.

Önskar er alla ett mycket trevligt lov!!!

Vill avsluta med att tacka er för den här terminen och önska er alla trevligt lov och Ett Gott Nytt År!

På återseende!

Soheyla & Joakim