3C veckobrev inför v.46

Hej!

Välkomna tillbaka till andra perioden i terminen som är fullspäckat med trevliga händelser. Enligt tradition är det årskurs 3 som bjuder på en stämningsfull luciamorgon.
och vi kommer att ha två föreställningar med hela årskurs 3 den 13/12. Inbjudan kommer senare!

På matematik är det fokus på multiplikation och alla har nu fått ett konto på nomp och kan även träna på allt roligt matte även hemma 🙂

Efter en stunds diskussioner om skolan och vad varje person vill med sin vistelse i skolan Målar vi i en grupp av 5-7 och snackar!

På idrott presenterades samarbetsövningen diamanten.

Vi har också börjat ett samarbete mellan alla 3:or på S:ta Gertruds skola på torsdagar. Syftet är att eleverna lär känna fler som är i samma ålder för att vidga bekantskapskretsen och komma närmare varandra.

En påminnelse om att det blir ingen dans på torsdagen den 16/11 och att simkurser börjar v.47 och tiderna för 3C är: Fredagen den 24/11 kl. 10:45 och tisdagen den 5/11 kl.8:45. Mer information kommer senare.

Läxa: nästa avsnitt i ”lila läsförståelse” boken, Matematik multiplikation på tallinje, läsning och textsamtal minst 15 minuter, 3 gånger i veckan.Skriv läslogg!

Önskar er en trevlig helg!

Soheyla