3C Veckobrev inför höstlov :)

Hej Alla!

Denna vecka har vi arbetat hårt som vanligt. Vi fortsätter vårt projekt med Yggrasil (livets träd)  som ni kommer få ta del av på ”Soppkvällen” den 7/11-2017. Allt fungerar och går framåt som planerat. Vi har fortsatt använda våra iPads på flera lektioner och för informationssökning.

Vår klass har nu samlat ihop 10 stora stjärnor, motsvarande !00 små och förtjänar en kalas som vi har bestämt ha nästa fredag efter att vi ha städat och snyggat till vår miljö till vår tillbakagång efter Höstlovet. Vi kommer att fika och titta på en ”läskig” Harry Potter film tillsammans.

 

På Idrott och hälsa har vi tränat på att lyssna på instruktioner och följa regler och

 

det har vi fortsatt med även på andra lektioner. Eleverna tränar på innebandy också och förbereder inför 4:ans innebandyturnering 🙂

 

Inför vecka 43

Vi kommer att under veckan som kommer att lägga in en extra vänliga veckan, sådär några månader i förväg,  då ALLA i klassen ska vara vänliga mot så många som möjligt, både i skolan och hemma. Vi kan väl se till att samla till vår Aktion Julklappen under den veckan!

Läxor: en sida matematik och texten om Samernas land i läsförståelse boken sidan14-15. Observera att du ska välja en uppgift på C att skriva i skrivhäftet. Fortsätt läs varje dag och var nyfiken på det du läser!

Ha det gott!

Soheyla